Team Mercurius

Over ons

Slim omgaan met risico’s

Als (vers)ondernemer garandeert u uw klanten topkwaliteit producten. Iedere dag weer. Die service vormt uw succes en is een voorwaarde voor de continuïteit van uw bedrijf. Met het ondernemen krijgt u ook te maken met zaken als risico en aansprakelijkheid. U helpen om slim om te gaan met die risico’s rond uw werknemers, winkel, inventaris en transportmiddelen: dat is waar wij goed in zijn.  We staan bekend om onze betaalbare premies, onze persoonlijke service en snelle hulp bij schades.

Experts die weten wat er leeft

Mercurius is  gespecialiseerd in het verzekeren van (vers)ondernemers. Bent u klant bij ons, dan heeft u direct toegang tot een van onze experts. Zij weten als geen ander wat er in het versbedrijf leeft. Onze expert komt bij u langs, inventariseert hoe uw winkel reilt en zeilt en verdiept zich in uw privésituatie. U krijgt dan direct praktische tips waarmee u uw risico’s kunt verkleinen.

Een lange, sterke traditie

Wij zijn een familiebedrijf dat zich al 100 jaar inzet voor de Nederlandse (vers)ondernemers. U krijgt maatwerk oplossingen en scherp geprijsde verzekeringen die ervoor zorgen dat u met een gerust gevoel in uw winkel staat. U hoeft zich niet bezig te houden met wetswijzigingen en aanpassingen in verzekeringen: dat doen wij voor u. Naast onze eigen produkten kunnen wij ook verzekeringen onderbrengen bij vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en, via onze volmacht, bij de Das, Arag en ASR.
 Niet voor niets zijn wij al jaren dé versverzekeraar van Nederland!

Interesse in een kennismaking en een gratis analyse? Neem gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12